SeanTech, procesni inženiring, d. o. o., več kot 70 let tradicije v procesni industriji.

Smo eno od najbolj kvalificiranih in prepoznavnih slovenskih inženiring podjetij, ukvarjamo se z raziskavami, razvojem in prodajo procesne opreme ter s procesnim inženiringom.

Smo zagnan kolektiv izkušenih strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami in odličnimi referencami. Identificiramo se v razvoju in implementaciji celovitih rešitev procesne opreme po meri, tudi v protieksplozijski zaščiti (skladno z direktivo 2014/34/EU Atex).

Nudimo kakovostno, zanesljivo in učinkovito procesno opremo, personalizirano glede na individualne potrebe in zahteve naših strank, najsi gre za posamezne stroje ali za industrijske, pilotne ali laboratorijske linije.

Svoje reference imamo v različnih tradicionalnih in tehnološko najsodobnejših procesnih industrijah vrhunskih izdelkov. Naše stranke so renomirana podjetja iz kemijske industrije (proizvodnje energetskih materialov, praškastih barv, tesnilnih mas, magnetov …), industrije kompozitnih armiranih GRP cevi, livarske industrije, industrije tehnične keramike, zavornih mas, kompozitnih izdelkov, prehrambne, farmacevtske industrije (proizvodnje trdnih oblik zdravil, galenskih laboratorijev …), gumarske industrije in še bi lahko naštevali. Najpogosteje smo v proizvodnih procesih prisotni z izdelki iz družin mešalnikov, gnetilnikov, s hidravličnimi prešami, različnimi dvovaljniki, ekstrudorji, škarjami in drugimi rešitvami iz naše ponudbe.

Smo izrazito izvozno orientirani. Krepimo prisotnost na domačem trgu in mednarodnih trgih Evrope, v državah nekdanje Jugoslavije, Bližnjega vzhoda, Azije, Rusije. Aktivno podpiramo Made in Slovenija (Made in EU), visokokakovostne in renomirane blagovne znamke.

Naše stranke so vedno v središču naše pozornosti.

Procesni inženiring po meri
Protieksplozijska zaščita (Atex)
Visokotehnološki projekti
70-letna tradicija
Predstavitev
Oglejte si video o našem podjetju