Svoje reference imamo v različnih tradicionalnih in tehnološko najsodobnejših procesnih industrijah vrhunskih izdelkov. Naše stranke so renomirana podjetja iz kemijske industrije (proizvodnje energetskih materialov, praškastih barv, tesnilnih mas, magnetov …), industrije kompozitnih armiranih GRP cevi, livarske industrije, industrije tehnične keramike, zavornih mas, kompozitnih izdelkov, prehrambne, farmacevtske industrije (proizvodnje trdnih oblik zdravil, galenskih laboratorijev …), gumarske industrije in še bi lahko naštevali. Najpogosteje smo v proizvodnih procesih prisotni z izdelki iz družin mešalnikov, gnetilnikov, s hidravličnimi prešami, različnimi dvovaljniki, ekstrudorji, škarjami in drugimi rešitvami iz naše ponudbe.

Smo izrazito izvozno orientirani. Krepimo prisotnost na domačem trgu in mednarodnih trgih Evrope, v državah nekdanje Jugoslavije, Bližnjega vzhoda, Azije, Rusije. Aktivno podpiramo Made in Slovenija (Made in EU), visokokakovostne in renomirane blagovne znamke.

NAŠE POSLANSTVO

Ostati renomiran ponudnik visokotehnoloških projektov za procesno industrijo.
S celovito storitvijo razvoja po meri in ponudbo inovativnih rešitev procesne opreme, želimo še naprej uspešno reševati izzive, s katerimi se srečujejo naši kupci. Smo strokovnjaki na področju procesne opreme z več kot 70-letno tradicijo, izkušnjami in referencami v različnih procesnih industrijah, tudi skladno z najnovejšo direktivo Atex za potencialno eksplozijsko nevarna območja

NAŠA VIZIJA IN CILJI:

Postati vodilno slovensko in mednarodno podjetje za inženiring procesne opreme. S svojimi rešitvami želimo biti aktiven partner v razvoju naših strank in njihovih najnovejših produktov.

Naše stranke so vedno v središču naše pozornosti.